secuda-sec-950-metal-kapi-ust-arama-dedektoru-33-zone-bolgeli-bigger

Kapı Tipi Metal Üst Arama Dedektörleri

Metal dedektörler, bireylerin üzerlerinde yer alan metallerin tespitini yapmak için kullanılmaktadır. Bu sayede güvenlik ve geçiş kontrol sağlanmış olacaktır. Kapı tipi metal üst arama dedektörü, kamu kurum ve kuruluşlarında, hava alanlarında, askeriyelerde, belediyelerde, plazalarda, holdinglerde, alışveriş merkezlerinde ve buna benzer birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Peki, kapı tipi metal arama dedektörleri metal tespitini nasıl yapar? Şöyle ki; bu dedektörlerin ZONE bölgeleri vardır. Bu bölgeler kişi kapı dedektöründen geçiş yaparken metal eşya neredeyse o alanda yoğunlaşarak sesli ve ışıklı olarak alarm verir. ZONE bölgesi arttıkça kapı dedektörlerinin de metal tespit etme seviyesi artmakta ve bu bağlı olarak güvenlikte artış göstermektedir.

Kapı tipi metal tarama dedektörleri, suya dayanıklı olarak üretilmiştir. İster iç ister dış tüm ortamlarda bu dedektörleri güvenliğiniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Üstelik hassasiyet ayarı sayesinde kemer, madeni para ve toka gibi metal eşyaları da görmezden gelebilirsiniz. Hassasiyet düzeyini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kullanımının basit oluşunun yanı sıra kurulumu da bir o kadar basit olan SECUDA kapı tipi metal dedektörlerin montajı on dakika gibi kısa bir sürede yapılabilmektedir. İsterseniz metal tespiti sırasında verilen alarmın ses seviyesini de değiştirebilirsiniz.

Son teknoloji ile üretilen kapı tipi metal arama dedektörleri, yanlarında bulunan metal eşya sehpasına kişinin telefon gibi metal eşyalarını bırakarak geçmesine olanak sağlar. Üstelik güvenliği ve radyasyon yayarak zarar vermediği de ispatlanmıştır. Özellikle hamile bayanların kapı tipi detektörlerden geçişlerinde kesinlikle radyasyona maruz kalmayacaklardır. Metal yoğunluğunu ve metal boyutlarının ayarlanabilir olması ile de kullanımı sadeleştiren bu dedektörler, parazit denetleyicisi ile sol ve sağ ayaklarındaki parazitleri eşitlemenizi sağlar. 255 farklı hassasiyet seviyesi sayesinde en uygun geçiş alarmını kolayca ayarlayabilirsiniz. Hızlı ve yoğun geçişlerde dahi %100 performans ile çalışan bu dedektörler, kaç geçiş sağlandığını ve alarmın kaç kez çaldığını ekranlarında göstererek kullanıcılarına günlük bilgiler verir. Uzaktan kumanda kullanılarak da tüm ayarlar değiştirilebilmektedir. Ayrıca bu dedektörlerin geçiş boyutu farklı modellere göre değişir ve istediğiniz geçiş boyutuna sahip olabilirsiniz.

When, while the lovely valley teems with vapor around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary, I throw myself down among the tall grass by the trickling stream; and, as I lie close to the earth, a thousand unknown plants are noticed by me: when I hear the buzz of the little world among the stalks, and grow familiar with the countless indescribable forms of the insects and flies, then I feel the presence of the Almighty, who formed us in his own image, and the breath of that universal love which bears and sustains us.

Comments are closed.